Меню
Количка

Чайове и билки от България

Чайове и билки от България- мурсалски чай, родопски букет, борови връхчета, корен от глухарче и много други

Brand: България Model: лавандула 40гр.
ЛАВАНДУЛАНай-важните ползи на лавандулата (Lavandula angustifolia) за човешкото здраве включват способността й да облекчава стреса , да подобрява настроението, да насърчава спокойния сън, да намалява дразненето на кожата, да предпазва от инфекции, да намалява възпалението, да премахва пърхота и да у..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.
Brand: България Model: чай арония 100гр.
АРОНИЯПолзи от аронията: Аронията е подходяща за профилактика на хипертония, атеросклероза, капиляротоксикоза, бъбречни възпаления и др. Аронията е вкусен източник на антиоксиданти; подсилва паметта и вниманието; стимулира производството на така наречения добър холестерол (HDL); осигурява на организ..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.
Brand: България Model: чай бабини зъби 50гр.
БАБИНИ ЗЪБИПолзи от билката "бабини зъби": Помага при камъни в бъбреците и възпаление на пикучния мехур, помага при диабет и др. Препоръчителна е при висок холестерол, стимулира функцията на половата система, подпомага сексуалното здраве и повишава либидото.Начин на приготвяне: 3-4 супени лъжици от ..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.
Brand: България Model: чай борови връхчета 50гр.
БОРОВИ ВРЪХЧЕТАПолзи от боровите връхчета: Имат отхрачващо и противовъзпалително действие, разтварят пикочните камъни и разширяват кръвоносните съдове. Помагат при ревматизъм, бодежи, ишиас, камъни в бъбреците.Начин на приготвяне: 50гр. борови връхчета се варят в 1.2 литра вода, докато водата изври ..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.
Brand: България Model: чай бъзак 50гр.
..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.
Brand: България Model: чай бял равнец 40гр.
ЧАЙ БЯЛ РАВНЕЦПолзи от белия равнец: Има успокояващо, кръвоспиращо и противовъзпалително действие.Начин на приготвяне: 1 супена лъжица се залива с 500мл. вряла вода. Изчаква се да кисне поне 2 часа. Пие се по една 1 винена чаша  4 пъти дневно. ..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.
Brand: България Model: чай бял риган 40гр.
..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.
Brand: България Model: градински чай 30гр.
..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.
Brand: България Model: чай жълт кантарион 40гр.
ЖЪЛТ КАНТАРИОНЖълтият кантарион има множество употреби. Той е натурален антидепресант и успокояващо средство. Билката съдържа разнообразни активни вещества, които се използват за различни медицински цели.Някои от най-важните активни съставки в жълтия кантарион включват:хиперцин – активната съст..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.
Brand: България Model: чай коприва 40гр.
КОПРИВАКопривата носи латинското наименование Urticadioica. В България е по-популярна като обикновена коприва. Тя е тревисто многогодишно растение от семейство Urticaceae.Първоначално се среща в Европа, голяма част от Азия и западна Северна Африка, сега тя вирее по целия свят, вк..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.
Brand: България Model: чай корен глухарче 70гр.
..
3,50 лв.
Без данък:3,50 лв.
Brand: България Model: чай котешка стъпка 30гр.
КОТЕШКА СТЪПКАКотешката стъпка, позната също като черновръх или билката на Левски, носи легендата за предпочитанията на великия Апостол. Смята се, че Левски добре е познавал и ценил нейните целебни свойства, използвайки я за лечение на различни здравословни проблеми. Название на билката произлиза от..
2,80 лв.
Без данък:2,80 лв.