Меню
Количка

Калпаци, цървули и др.

Калпаци от естествена кожа- северняшки, шопски, тракийски. Цървули от телешка кожа. 


Brand: България Model: северняшки- бял
Северняшки бял калпак, от естествена агнешка кожа. Изработен по автентична и характерна за този занаят технология, при която се използва специален калъп за оформяне на изделието. Направен е от два слоя кожа (външен и хастар), предлагат се различни размери, като всеки един калпак може да се регулира ..
85,00 лв.
Без данък:85,00 лв.
Brand: България Model: северняшки- черен
Северняшки черен калпак, от естествена агнешка кожа. Изработен по автентична и характерна за този занаят технология, при която се използва специален калъп за оформяне на изделието. Направен е от два слоя кожа (външен и хастар), предлагат се различни размери, като всеки един калпак може да се регулир..
85,00 лв.
Без данък:85,00 лв.
Калпак, тракийски- черен Калпак, тракийски- черен
Ново
Brand: България Model: тракийски, черен
Тракийски черен калпак, от естествена агнешка кожа. Изработен по автентична и характерна за този занаят технология, при която се използва специален калъп за оформяне на изделието. Направен е от два слоя кожа (външен и хастар), предлагат се различни размери, като всеки един калпак може да се регулира..
85,00 лв.
Без данък:85,00 лв.
Brand: България Model: цървули
Ръчно изработени от майстор сарач, цървули от телешка кожа. Направени са на калъп, по автентична и характерна за този занаят технология, като традицията е съчетана с практичност и здравина- ходилото е усилена с допълнителна гумена подметка...
85,00 лв.
Без данък:85,00 лв.