Меню
Количка

За нас

Добре дошли в www.magazin-bulgaria.com - представителният сайт на магазин "България", гр. Севлиево

 Тук ще откриете богат асортимент от продукти, произведени само и единствено в България.

 Текстилните продукти в асортимента / битови покривки за маса, вълнени тъкани и др./, са наше собствено производство- www.universal-ganchev.com

Ние, УНИВЕРСАЛ-ГАНЧЕВ, сме фирма с дългогодишен опит и традиции в производството на битови тъкани. Фирмата ни е основана и започва дейност през 1989г. В първите години произвеждаме вълнени килими и китеници, а няколко години по- късно производството се разраства и в асортимента са включени битови покривки, вълнени одеала, кувертюри, вълнени прежди, халища, сувенирни и други тъкани. Производствената база се намира в с.Крушево, общ. Севлиево и към момента разполага  с напълно затворен цикъл на производство, от суров материал, до краен продукт. Създадени са предачен цех, тъкачен цех и всички свързани към тях звена, обезпечаващи автономно производство.

 Магазина е създаден през 2011г. Разположен е в централната пешеходна зона на гр. Севлиево- ул. "Христо Спиридонов" 21 /търговската улица на града/.

Всички артикули, които предлагаме са изработени от различни български производители, като се започне от потомствени майстори занаятчии, до по- големи водещи предприятия в редица отрасли.

Популяризирайки българското производство, всички ние подпомагаме и насърчаваме устойчивото развитие на икономиката във всички аспекти. В България все още има достатъчно производства, има съхранени занаяти някои от които уникални и специфични по рода си, има с какво да се гордеем, има какво да развиваме и да предложим както на нашия собствен пазар, така и навън.

За нас, освен бизнес и начин на работа, това е кауза и призвание!

 Ако Вие сте български производител, не се колебайте, свържете се с нас, нека се опитаме да изградим нещо заедно!